Prinssen Communicatie

1-op-1 aan de slag

Coaching, wel zo effectief!

Je wilt je persoonlijke communicatie verbeteren en versterken. Prettiger samenwerken, beter schrijven, doelgericht communiceren. We werken aan jouw leervraag tijdens een individuele coaching. Haal het beste uit jezelf én je team met een coaching. Ik begeleid je graag als je een vraag hebt over persoonlijke ontwikkeling in communicatie en samenwerking, professioneel en persoonlijk schrijven of coaching van je team.

Werkwijze

We voeren een intakegesprek. De vragen die centraal staan: ben ik de coach die je zoekt en ben ik de geschikte persoon voor jouw vraag? We verkennen je vraag en ik maak op basis daarvan een inschatting van het coachtraject. Ik werk resultaatgericht. Voor we de coaching starten, formuleren we een heldere vraag, die als leidraad dient voor de gesprekken.

Het aantal bijeenkomsten varieert en is afhankelijk van de vraag. Vier à vijf bijeenkomsten zijn vaak al genoeg om je vraag te beantwoorden.

We evalueren de coaching, eventueel in een driegesprek met de opdrachtgever of leidinggevende. De vraag die centraal staat, is: heeft de coaching het gewenste resultaat opgeleverd?

Twijfel je of een coachtraject iets voor je is? Of weet je nog niet precies hoe je je coachvraag moet verwoorden? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende intake of gesprek. Bel me via 06 45 57 64 28 of stuur een mailtje naar jacobijn@prinssencommunicatie.nl

vogels in de lucht

Teamcoaching

Wil je de slagvaardigheid en de communicatie van je team verbeteren? Ik begeleid teams bij…

Lees meer >