training - coaching
 
Prinssen Communicatie

Individuele coaching en teamcoaching

Misschien vraag je je wel eens af met wie je je vraagstuk het beste kunt bespreken. Of je wilt wel eens praten met een professionele coach om meer helderheid te krijgen over jezelf, je waarden, je kwaliteiten en valkuilen. Of je wilt je team effectiever laten werken en er een high performance team van maken.

Prinssen Communicatie coacht teams en individuen

Je wilt je persoonlijke communicatie of leiderschap verbeteren en versterken. Prettiger samenwerken, doelgericht communiceren, maar ook de verbinding opzoeken met je collega’s. We werken aan jouw leervraag tijdens een individuele coaching. Ik begeleid je graag als je een vraag hebt over persoonlijke ontwikkeling in communicatie, samenwerking of leiderschap.

Naast individuele coaching begeleid ik teams. Met teamcoachings help ik teams een volgende stap te zetten in hun ontwikkeling naar een high-performance team.

Werkwijze

We voeren een intakegesprek. De vragen die centraal staan: ben ik de coach die je zoekt en ben ik de geschikte persoon voor jouw vraag of de teamvraag? We verkennen samen de situatie en ik maak op basis daarvan een inschatting van het coachtraject. Ik werk resultaatgericht. Voor we de coaching starten, formuleren we een heldere vraag, die als leidraad dient voor de gesprekken of bijeenkomsten.

Het aantal bijeenkomsten varieert en is afhankelijk van de vraag. Vier à vijf bijeenkomsten zijn vaak al genoeg om de vraag te beantwoorden.

We evalueren de coaching na afloop, indien van toepassing in een driegesprek met de opdrachtgever of leidinggevende. De vraag die centraal staat, is: heeft de coaching het gewenste resultaat opgeleverd?

Twijfel je of een coachtraject iets voor jou of voor je team is? Of weet je nog niet precies hoe je je coachvraag moet verwoorden? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende intake of gesprek. Bel me via 06 45 57 64 28 of stuur een mail naar jacobijn@prinssencommunicatie.nl

 
vogels in de lucht

Teamcoaching

Wil je de slagvaardigheid en de communicatie van je team verbeteren? Ik begeleid teams bij…

Lees meer >