Referenties

Jacobijn is een kundige professional die zich met recht trainer en coach mag noemen binnen het communicatiedomein. Scherp, doortastend, persoonlijk en vernieuwend; dit kenmerkt haar manier van trainen en coachen. Uiterst plezierig om mee samen te werken! Zowel mijn trainees als ikzelf zijn zeer te spreken over de kwaliteit van haar trainingen!

(Koen de Rooij, Manager Consultancy & Opleidingen at Driessen HRM)

Jacobijn is een trainer die de tijd neemt voor je vragen/ opmerkingen en je op je gemak weet te stellen tijdens een training. Hierdoor durf je meer van jezelf te geven waardoor zij weer gericht tips of advies kan geven. Door de interactieve lessen wordt het effect van bepaald gedrag/ houding duidelijk en blijft het op die manier langer hangen.

(Mireille Diks, Officemanager bij Bestuursdienst Ommen-Hardenberg)

Jacobijn heeft een heel bijzondere serie trainingen gegeven voor de gemeente Tilburg. Daarbij heeft ze met weinig informatie heldere doelen gesteld, aanvankelijke redelijk brede weerstand met haar aanstekelijke manier van trainen als het ware ‘weggeblazen’, medewerkers hele nuttige zaken aangeleerd en, uiteindelijk, uitstekende beoordelingen gekregen.
Belangrijkste van alles is dat haar training ook in praktijk daadwerkelijk tot verbeteringen heeft geleid.
Als ik nog eens iemand nodig heb om een groep te trainen in helder en intelligent schrijven en in goede gesprekken voeren, zal ik geen moment aarzelen om Jacobijn opnieuw in te huren.

(Bart van der Schelde, coach, assessor, changemanager (ad interim) gemeente Tilburg

Ik heb Jacobijn leren kennen tijdens een training “helder schrijven” voor mijn team.
Jacobijn geeft goed uitleg, geeft duidelijk feedback en is in staat om in een groep van 18 personen iedereen persoonlijk aandacht te geven.
Ze treedt daarbij niet erg op de voorgrond maar weet met haar houding en gedrag mensen te betrekken!

(Peter Bekkers, Teammanager Geo Informatie at Gemeente Tilburg)

“Jacobijn kan toveren met woorden. Voor zwemanalyse heeft zij vier flyers herschreven. De tekst was to-the-point, logisch opgebouwd, compleet en in de taal van de doelgroep. We hebben er geen letter meer aan veranderd.”

(Claudia Broeke, zwemanalyse.nl, triatlontrainer – organisatieadviseur)

Ik heb heel prettig gewerkt met Jacobijn. Jacobijn heeft een uitstekend talent voor intervisie. Ze is zakelijk en duidelijk. Jacobijn is uitstekend in staat om de doelstelling samen met jou duidelijk te krijgen en je op een natuurlijke manier “bij de les” te houden.

(Marieke van Kempen,  Accountmanager Arbeidsmarkt (Zorg&Welzijn, Horeca, Detailhandel, Leisure)

Jacobijn is een hartelijke, empathische coach die er bij mij vrij snel achter was, wat mijn valkuilen waren qua schrijfstijl en inherent hieraan ook mijn manier van communiceren. We hebben op een hele leerzame manier mijn manier van rapporteren verbeterd en met behulp van concrete praktijkvoorbeelden zowel schriftelijk als mondeling geoefend in duidelijk communiceren. Jacobijn heeft me zeer op weg geholpen. Zoek je een integere, empathische en spontane coach, dan beveel ik Jacobijn zeker aan.

(Petra Jacobs, consulent Wmo, sociaal team gemeente Heeze Leende)

Met veel plezier heb ik bij Jacobijn de cursus ‘samenvattend schrijven’ gevolgd. Deze cursus heeft mij en mijn collega’s veel handvatten gegeven om teksten actiever, vlotter en jeugdiger te schrijven. We hebben tijdens deze cursus een aantal theoretisch onderwerpen behandeld aan de hand van testjes en quizjes, oefenteksten geschreven en elkaars teksten beoordeeld. Leuk om te doen, nuttig en lekker praktisch. Jacobijn ging in op de aangegeven onderwerpen, maar eigenlijk stonden de praktische vragen die wij als cursisten hadden de hele dag centraal. Jacobijn is erg toegankelijk, gezellig, enthousiast, heeft verstand van zaken en houdt er goed de vaart in. Ik heb een hele leuke dag gehad die eigenlijk voorbij is gevlogen. Bovendien kon ik de volgende werkdag haar tips & trucs direct in de praktijk brengen en heb ik hier nog iedere dag profijt van.

(Emmy Lapré -Kruip, Adviseur Werk bij Driessen HRM)

Jacobijn is een trainer met veel passie voor haar vak. Zij weet haar inhoudelijke kennis goed aan te passen aan de groep die zij voor zich heeft, zodat zij het optimale resultaat met hen behaalt. Zij is aandachtig zodat ieder individu in de training zich gehoord voelt en flexibel: niet bang om van een draaiboek af te wijken mocht dit de groep of het individu ten goede komen. Ook als coach is zij een fijne gesprekspartner die je aanzet tot nadenken en handelen, maar je zeker ook in je waarde laat.

(Danielle van den Hoogen, Lecturer at HAN University of Applied Sciences)

Uit evaluatieformulieren:

  • De training was nuttig, Jacobijn is betrokken en brengt het op een leuke manier.

    Er is een juiste balans tussen theorie, oefeningen en interactiviteit. Ik geef een 9,5!

  • Heel positief en motiverend

  • Theorie goed afgewisseld met opdrachten, interactief.