Trainingen Communicatie en samenwerking

Ik bied de volgende basistrainingen aan en pas deze aan naar de wensen van het team of de organisitie.

Interne communicatie en samenwerking
Wil je de sfeer en samenwerking in je organisatie of team verbeteren? Kies dan voor de training Interne communicatie en samenwerking. Je krijgt inzicht in de werking van interne communicatie en je ervaart wat goed werkt – en wat niet. Stroef lopende samenwerking wordt vaak veroorzaakt door gebrekkige communicatie. In de training maak je een plan om de communicatie en samenwerking in jouw team of organisatie te verbeteren.

Effectieve gesprekken voeren
Gesprekken voeren we de hele dag door. Dat doen we bewust, als het een belangrijk gesprek is met bijvoorbeeld een klant. Maar het gebeurt ook onbewust, zoals bij het koffieapparaat. Sta jij wel eens stil bij het effect van jouw gedrag op dat van een ander? Waarom loopt het ene gesprek soepel en het andere juist niet? Je ontdekt het in de training Effectieve gesprekken voeren.

Feedback geven en ontvangen voor teams
Hoe geef je op een opbouwende manier feedback aan collega’s uit je eigen team? Je leert het op deze bijzondere trainingsdag. En je leert het niet alleen, je dóet het. Vandaag.

Persoonlijke effectiviteit
Prettiger werken, doelgerichter samenwerken? Kies voor een training Persoonlijke Effectiviteit. Je weet wat je kwaliteiten zijn, waar je valkuilen liggen, hoe je je collega’s het beste kunt benaderen en hoe je feedback geeft, zonder de relatie te schaden. Een opkikker voor jezelf en je team!