training - coaching
 
Prinssen Communicatie

Training

Communiceren, samenwerken, leiderschap.

Zoek je een training voor je afdeling, team of organisatie?

Kies voor een training bij Prinssen Communicatie!

Hoe we de training precies opbouwen, hangt af van de situatie en exacte vraag. In een kennismakingsgesprek brengen we de situatie en de vraag in kaart. We bespreken welk resultaat de training zou moeten opleveren. Vervolgens schrijf ik een offerte met daarin een voorstel voor de aanpak.

Werkwijze

Mijn trainingen zijn zeer praktijkgericht. De input voor de training zijn voorbeelden uit de werkpraktijk van deelnemers. Die zijn altijd ruim voorhanden, is mijn ervaring. Samenwerking die niet soepel verloopt, irritatie tussen collega’s, onbegrip en wantrouwen: wie heeft er niet mee te maken? De oorzaak ligt bijna altijd in misverstanden in communicatie.

De vraag van de organisatie of het team staat centraal in het vormgeven van mijn trainingsprogramma. Maar ook casussen en individuele wensen vormen een belangrijk onderdeel van de training. Voorafgaand aan de trainingen vullen de deelnemers een intakeformulier in, zodat ik rekening kan houden met individuele vragen en knelpunten.

Vrijblijvend advies

Neem contact met me op voor een vrijblijvende intake, advies of verhelderend gesprek. Ik ben bereikbaar via 06 45 57 64 28 of jacobijn@prinssencommunicatie.nl

vogels in de lucht

Teamcoaching

Wil je de slagvaardigheid en de communicatie van je team verbeteren? Ik begeleid teams bij…

Lees meer >