Wie is Jacobijn Prinssen

In 2008 startte ik met Prinssen Communicatie. Ik heb al heel veel organisaties geholpen met het verbeteren van hun communicatie.

In 1999 begon ik mijn loopbaan als trainer/adviseur bij de Boertien Vergouwen Overduin, waar ik mij ontwikkelde tot senior communicatietrainer en coach. In deze functie heb ik trainingen ontwikkeld en verzorgd, opleidingsmateriaal geschreven, trainingstrajecten voor diverse klanten opgezet en uitgevoerd en individuele coachings gegeven.

Ik vind het geweldig om te zien dat mensen leren en inzichten krijgen tijdens mijn trainingen en coachings. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens de kracht bezit om te leren, te veranderen en te groeien.

Mijn trainingsstijl

Deelnemers aan mijn trainingen evalueren deze als leerzaam en sfeervol. Ik combineer mijn enthousiasme voor goede teksten en heldere communicatie met inzet en betrokkenheid voor mijn deelnemers. En die mix werkt.

Mijn coachstijl

“Warm, betrokken, analytisch en prikkelend”. Zo omschrijven coachees mijn stijl. In een veilige sfeer geef ik een coachee of team inzicht in patronen en gedrag.

Ik werk op verschillende ‘diepteniveaus’, afhankelijk van de vraag. Ik maak gebruik van oefeningen en inzichten uit de Transactionele Analyse (TA), Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Voice Dialogue.